Over mij

Welcome my dear friend,

Omdat het altijd wel netjes is om jezelf even voor te stellen aan nieuwe mensen, bij deze. Mijn naam is Lotte ben 21 lentes jong (eigenlijk herfst, maar lente klinkt leuker) en probeer van iedere dag een feestje te maken as much as possible.ย Nu je weet hoe oud ik ben en in welk seizoen van het jaar ik ben geboren is het tijd om even iets meer over mezelf op tafel te gooien. Figuurlijk.

Het zou kunnen dat dit misschien al wel de 7e poging is tot het beginnen van een blog. Ja, je leest het goed. Vaak begon ik met volle moed, ging het goed, had ik een aantal trouwe lezers en was er iets in mij dat geen discipline meer had en stopte ik ermee. Waarna ik me weer voor de kop sloeg omdat ik er spijt van had.

Persoonlijk heb ik schrijven altijd al leuk gevonden, of naja, het knutselen met woorden trekt mij wel aan. En taal. Vind ik leuk๐Ÿ‘๐Ÿผ. Op de een of andere manier houd ik er een goed humeur aan over wanneer ik een ‘leuk’ stukje tekst heb weten te schrijven. En ik hoop ook zeker dat de lezers, die er misschien niet eens zijn, dat ook vinden:)

Momenteel studeer ik de lerarenopleiding Engels aan het Windesheim in Zwolle en geniet ik hier erg van. Althans, deadlines, stress en toetsweken , daar wordt natuurlijk niemand vrolijker van. Maar he, dat mag de pret niet drukken want ik ben erg blij met het feit dat ik enigszins weet wat ik met mijn toekomst wil en dat ik een vak heb gevonden waar ik mijn energie zeker wel in wil steken. De komende periode zal veel stress bevatten, gezien de propedeuse waarvoor ik mijn beste beentje voor heb (?).

Waarom ik dan dit blog in het Nederlands schrijf en niet in het Engels? Ja, goeie, ik heb er zelf ook goed over nagedacht maar het leek mij het slimst om lekker in het Nederlands woorden te gaan tikken omdat dit #1 toch net ietsjes makkelijker/sneller gaat en #2 waarschijnlijk mijn publiek vooral bestaat uit mijn lieftallige moeder, die niet zo’n held is met de Engelse taal. Love you though.ย 

Dus, daar zit ik dan. Met m’n goede gedrag. Om half 1 ’s nachts ineens te besluiten dat het tijd is om het ‘bloggen’ weer op te pakken. Duimpie.

Wat je van mij kunt verwachten op dit stukje internet

ALLES. Nee grapje, vooral de dingen die mij bezig houden in het dagelijks leven. Hersenspinsels. En dat soort dingen. Maar al doende leert men zeggen ze toch? Ik hoop ook wat leuke artikelen weten te schrijven die wat meer inhouden dan alleen mijn leven, want wie boeit dat nou eenmaal? ๐Ÿ˜‰ Ohja, enne, eind september ga ik naar Engeland voor 3 maanden i.v.m. de studie en ik zal het ook zeker tof vinden hier leuke artikelen over te schrijven. Jeej. Enthousiast.

Until next time.

A fin.

Lotte