De wandeling waar geen eind aan leek te komen

Zulk ontzettend raar en mooi weer als het hier gisteren was is niet te geloven. Hier, tussen de bomen en de velden, tikte de thermometer bijna 24 graden aan. Lekker benauwd ook. Dus leek het mij een zeer goed plan om maar eens een fikse wandeling te maken. Nou. Dat is gelukt hoor. Vol goede moed met m’n rugzak op en wandelschoenen aan ging ik op pad. Net zoals Dora the explorer. 

Het leuke aan Engeland is dat ze, als je ze eenmaal hebt gevonden, overal bordjes hebben staan voor het volgen van een bepaalde wandel route. Handig, dacht ik. Net zoals in Nederland. De route gaf aan dat het zo’n 6 km zou zijn, makkelijk te doen! De route leidde mij op een gegeven moment tussen een aantal velden van verschillende boeren (raar dacht ik maar, ok, Engeland zit vol verrassingen). Mijn onderbuik gevoel zij inmiddels al iets van “Goh, al minstens 15 minuten geen bordje tegen gekomen, klopt dit wel?”. Nou, mijn onderbuik gevoel klopte hoor. Inmiddels steeds meer van het pad geraakt, liep ik nu met m’n voeten door de halve modder heen te drentelen en met nergens een teken van een bordje.

Dus advies. Vertrouw die wandel bordjes in Engeland maar niet. Het is net alsof iemand die paaltjes expres de verkeerde kant heeft omgedraaid, super… Al met al ben ik na 3,5 uur gewandeld  te hebben in de benauwde zon weer thuis gekomen en met een lekker humeur ook, not. 

Eenmaal thuis vertelde ik Andrea over ‘mijn avontuur’ en zei ze met een grote lach op haar gezicht dat wandel routes in Engeland inderdaad niet echt onderhouden worden en dus niet echt ‘betrouwbaar’ zijn…

Nu ik dit zit te typen ben ik net terug gekomen van een wandeling met Freddie in de buggy. Veilig op en neer gelopen op bekend terrein, leek me slim.

 

Until next time, x Lotte

WhatsApp Image 2017-10-17 at 13.36.17

Een reactie op “De wandeling waar geen eind aan leek te komen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s