Verjaardagsweekend in Londen!

JAJAJA, vandaag ben ik jarig! 19 hurrays to me! Nu ik dit zo zit te tikken ben ik net weer thuis gekomen en te slurpen aan een kop dampende thee (hashtag herfst).

Dit leuke weekend begon vrijdag al, spontaan stond mijn lieftallige moeder op de stoep..! Erg prettig om na zo’n lange tijd eindelijk weer met haar bij te kunnen praten over van alles. Deze dag hebben we een lang stuk gelopen over het Engelse platte land en vervolgens een poos bij een boerderij op het terras van de zon genoten. Hoe dan ook, op de planning stond om die dag erna naar Londen te gaan met de trein en hier de rest van het weekend te spenderen, fantastisch plan! Afgewisseld met wat zon, wind en regen hebben we een heerlijk weekend gehad en ben ik nu toch echt 19, raar. Wat vooral raar voelt vandaag is dat ik mijn verjaardag voor het eerst apart vier van mijn tweelingbroer.

Beetje een dubbel gevoel over vandaag dus. Want geloof het of niet, hoe leuk ik het hier ook mag hebben, soms mis ik thuis wel hoor. Vooral op zo’n dag als vandaag was het dan ook erg prettig met mijn moeder te zijn en toch iets bekends om mij heen te hebben.

Iets met nieuwe voornemens heb ik niet echt voor dit nieuwe jaar, al is dat geloof ik ook meer iets voor oudjaar. GENIETEN. Dat ga ik doen en dat lijkt me ook een goed voornemen om mee te beginnen. En al helemaal wanneer ik begin te beseffen hoe snel de tijd hier gaat en eigenlijk al over de helft ben.. oeps..

Until next time x Lotte

IMG_2865.JPG

 

 

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s