Een bezoekje aan Goring – George Michael

Afgelopen week heb ik me weer heerlijk weten te vermaken hier in het mooie Engeland. Zo ben ik ook met Andrea en haar 2 zoontjes waar we naar Goring zijn geweest. Hartstikke schattig en typisch plaatsje. Het meest opmerkelijke aan dit plaatsje is toch zeker wel de memorial die daar is gaan ‘groeien’ voor George Michael.

Als ik aan George Michael denk, denk ik in eerste instantie aan dat meest geweldige liedje Last Christmas. Maar ook aan mijn tante die met kerst vertelde over hoe zo’n fan ze vroeger was geweest van hem en alle liedjes zowel kende. Hilarisch. Hoe dan ook, we liepen langs zijn oude huis langs waar inmiddels een behoorlijke gedenk plek was ontstaan met allemaal kaarsjes, knuffels en kaartjes, van over de hele wereld echt waar.

Het grappige was hier nog wel dat een van mijn au pair kindjes aan Andrea (host mum) vroeg waar George Michael nou eigenlijk was. Tja, dat is best een lastige vraag om zo even te beantwoorden. Voorzichtig vertelde ze iets van, ja kijk, op een gegeven moment begint ieder zijn lichaam moe te worden en besluit je lichaam dat het beter is ermee te stoppen. Helaas was dat allemaal iets te ingewikkeld voor hem en besloot hij dat het maar leuker zou zijn om te spelen in de speeltuin. Hoe dan ook, het was erg grappig om te zien hoe hij probeerde het te begrijpen, haha.

Al met al weer een leuke, geslaagde dag en weer meer gezien in Engeland, tof om zo al die dorpjes een beetje bij langs te gaan;)

 

Until next time! x Lotte

IMG_2864.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s