De kunst van een poepluier verschonen

Vandaag heb ik zowaar voor de eerste keer in mijn leven een luier verschoond. En niet zomaar eentje. Nee, inderdaad een poepluier. Mijn host familie had gezegd dat ik hier over het algemeen niet mee te maken zou hebben. Maar goed, wanneer je tijdens een middagje oppassen ineens een rare, muffe lucht ruikt weet je ook wel hoe laat het is natuurlijk.. Met goede moed liep ik vrolijk achter Freddie (de jongste, 1,5 jaar) aan en zijn bungelende luier in zijn gestreepte rompertje. Het leuke van Freddie is dat hij donders goed door had dat hij hoog nodig verschoond moest worden. Met een big smile op zijn gezicht heb ik hem op de commode gekregen waar het mij toch een beetje warm werd ineens..

Wat doe je dan met dat kind dacht ik? Want als ik Freddie zou zijn zou ik het geweldig vinden om met mijn beentjes zitten te spartelen in de lucht terwijl de luier verschoond werd.. Enigszins onhandig wist ik zijn beide voetjes toch bij elkaar te houden, had ik hem inmiddels een speeltje gegeven zodat hij mij niet zou lastig vallen met zijn grappen en streken. Met half mijn gezicht de andere kant op wist ik met behoorlijk wat billendoekjes Freddie weer schoon en fris te krijgen, YES! De details van de luier zal ik maar lekker voor mezelf houden (wil ik nog wat lezers over houden, ha ha ha..) Zo’n luier verschonen valt alleen niet mee, zeker niet voor de eerste keer. Wonder boven wonder liet Freddie me mijn ding doen en stond hij al gauw weer op de grond te huppelen van plezier. En agh, zo erg is het verschonen van een luier ook eigenlijk niet. Al voel ik me nu wel een beetje een mommy zo. Heb nog net geen pampers en doekjes bij me als we naar het park gaan zeg maar. Weer een ervaring rijker, laten we het daar maar op houden voor vandaag.

A fin, Lotte

Processed with VSCO with hb1 preset
Deze foto heb ik weten te maken in Reading, een erg gezellige stad met veel leuke schattige straatjes en mooie plaatjes als deze ! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s