Op het Engelse platte land

I MADE IT. Ja, natuurlijk wel. Zou knullig zijn als in dat kleine uurtje vliegen zou zijn neergestort he. Zo zenuwachtig als dat ik was liep ik met mijn gigantische hutkoffer en heerlijke klamme handen op ” mijn ”  au pair familie af, die mij kwamen ophalen van het vliegveld . In mijn hoofd had ik al enkele keren nagedacht over hoe ik ze zou begroeten en hoe zij mij zouden ontvangen. Gelukkig werd ik met open armen ontvangen door een 4-jarig jongetje en wist hij me zijn knuffel ook nog eens in mijn handen te drukken. Iets verder naar achteren zag ik in een buggy heel sneaky een leuke toddler met blond haar, blauwe ogen en werkelijk waar de meest lange wimpers ever (waar iedere vrouw van droomt, echt). Vrijwel direct voelde ik me erg opgelucht omdat ik zo open en vrolijk werd ontvangen. Dit is zeker wel een gezin waar ik me thuis zou kunnen voelen, al is dat nu nog echt even wennen en aftasten. Deze dag hebben we heerlijk geluncht op een groot terras achter een boerderij tussen de kippen en varkens (letterlijk)  en de boel een beetje verkend hier. Heerlijk.

Waar ik mij had voorbereid op ‘ raining cats && dogs ‘ is het hier werkelijk waar prachtig weer en steekt de felle zon zich hier prachtig af bij de gigantisch groene gronden. Erg mooi is het platte land hier zeker. Overal leuke, kleine paadjes, heuveltje op, heuveltje af waar je mooi over heen kunt racen met je mountainbike (remmen vereist om niet uit de bocht te vliegen;). Denk dus zeker wel dat ik mij hier ga vermaken de komende paar maanden.

However, het is hier hier bijna tijd voor de ‘boys’  om naar bed te gaan wat betekent dat ze eerst nog lekker mogen badderen en klieren met water. Until next time.

A fin. Lotte.

WhatsApp Image 2017-08-29 at 11.10.11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s